O aniversare cât bucuria unei case noi de mare

 

George Ivan Hope and Homes for Children România

85% Complete
850 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații

Dragi prieteni,

Nu mai e de mult un secret că de câțiva ani îmi donez ziua de naștere pentru copiii de care se îngrijesc cei de la Hope and Homes for Children. Tocmai de aceea cadourile pe care ați vrut de-a lungul timpului să mi le faceți cu ocazia zilei de naștere v-am încurajat să le transformați în donații pentru acești copii pentru că acestea sunt cadourile care au sens pentru mine și-mi aduc bucurie, motiv pentru care sper să îmi fiți din nou alături în îndeplinirea dorinței de a ajuta. 

Un „acasă” e tot ce își doresc Florentina și copiii ei  

Florentina este fostă vicecampioană mondială la canotaj, juniori, în proba de 8+1 feminin. Are 29 de ani și suferă de cancer mamar stadiul IV. A trecut prin perioada de tratament chimioterapeutic și luptă în continuare pentru viața ei. Are 3 copii, o fetiță și doi băieței, cu vârste cuprinse între 4-8 ani, pe care îi crește copiii singură, în satul natal din județul Suceava.

Impresionați de situația Florentinei, colegii ei de la Federația Română de Canotaj au organizat o campanie de strângere de fonduri și au cumpărat un teren. Apoi, cei de la Hope and Homes for Children, împreună cu campionul David Popovici, au derulat pe parcursul lunii august o campanie de strângere de fonduri prin care au strâns banii necesari pentru constucția unei case pentru Florentina și copiii ei pe terenul achiziționat anterior. Este însă nevoie de fonduri suplimentare pentru utilarea locuinței cu tot ce e necesar, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu cei mici într-un spațiu sigur pe care să-l poată numi „acasă”.

Așadar, îmi propun ca alături de Hope and Homes for Children să sprijin această familie pentru a avea un adăpost sigur, cu condiții decente de trai, astfel încât copiii să rămână alături de mama lor și să aibă șansa de a se dezvolta echilibrat și armonios din punct de vedere social și emoțional.

Vă mulțumesc din inimă! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Copiii vicecampioanei mondiale la canotaj, Florentina Filipovici, au nevoie de ajutorul nostru ca să rămână lângă mama lor!  

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

10 Donații

Borsh

150 RON
La multean, bor sha ve te !
01 Nov 2022

Petronela Ruse

50 RON
22 Oct 2022
La mulți ani cu bucurii!
19 Oct 2022
100 RON
15 Oct 2022

Elena

120 RON
Multumesc, om bun, pentru exemplul care ne esti! Multi ani faini, cu energie, tot inainte! 🤗
12 Oct 2022

Anonymous

30 RON
La multi ani!
12 Oct 2022
12 Oct 2022
11 Oct 2022
Binecuvântați să fie atât cei care fac bine cat mai ales cei care au nevoie de bine! La mulți ani George!
11 Oct 2022

George

50 RON
11 Oct 2022