Sunt din nou alături de Team Hope

 

Ionut Filipescu Hope and Homes for Children România

61% Complete
305 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare,

La Bucharest Marathon mă alătur din nou Team Hope. Alerg pentru copiii care riscă să fie rupți de lângă familia lor. În urmă cu câteva luni, când am participat la un alt eveniment de alergare, vă povesteam despre 7 copii din Neamț care locuiesc alături de părinți și de doi frați mai mari, în 2 camere improvizate, făcute doar din bârne și lut presat, și acelea afectate de un incendiu recent. Ca să nu intre frigul în casă, printre crăpături au îndesat haine. Apă nu au, cară de la 2 km depărtare cu o căruță și un cal.

Cu sprijunul nostru, Hope and Homes for Children a început demersurile pentru costrucția casei, însă mai este nevoie de ajutor până să le oferim acestor copii acel ACASĂ de care au nevoie.

Poți susține și tu această cauză printr-o donație sau alergând alături de mine și ceilalți oameni de bine.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Majoritatea copiilor din orfelinate au cel puțin un părinte în viață. Ceea ce este poate și mai dureros este să știi că dragostea nu este suficientă, iar sărăcia îi rupe pe copii de lângă părinți.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

5 Donații

05 Oct 2022
04 Oct 2022
04 Oct 2022

Anonymous

50 RON
04 Oct 2022
Le doresc ca visurile sa li se îndeplinească!
04 Oct 2022
Ionut Filipescu : Hope and Homes for Children România
Sunt din nou alături de Team Hope