Alerg pentru Team Hope

 

Cristian Botan Hope and Homes for Children România

100% Complete
700 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Părinții sunt stejarii vieții mele. Nimic din ceea ce sunt astăzi n-ar fi fost posibil fără afecțiunea, atenția și sprijinul lor necondiționat. În acest an particip pentru prima oară la Semimaratonul București și voi alerga acolo pentru #TeamHope (Hope and Homes for Children România), alcătuită din oameni frumoși, care aleargă în viața de zi cu zi pentru o misiune nobilă: aceea de a reda micuților din sistemului instituțional de protecție speranța unui viitor mai bun.

Vă invit să ne fiți alături în acest demers donând câțiva bănuți pentru copiii care n-au avut șansa unei familii. Viitorul lor depinde de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

6 Donații

05 May 2016
Felicitari pentru initiativa!
05 May 2016
05 May 2016
Desi traim intr-o lume foarte agitata, cred ca putem sa ne gasim cateva momente de repaus sa ne gandim si la cei din jurul nostru.
05 May 2016
succes!
05 May 2016
05 May 2016
Cristian Botan : Hope and Homes for Children România
Alerg pentru Team Hope