Oana Grigorie - Hope and Homes for Children România

Cel mai frumos cadou de ziua mea

838 RON Donatii stranse
83.8% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

O mamă singură are nevoie de ajutor ca să-i aibă pe cei mici alături în continuare!

Doi copii, de 1 și 3 ani, locuiesc în două cămăruțe mici și fără prea multe condiții, căci nu au nici măcar apă curentă. Ca să poată avea apa necesară pentru gătit și spălat, mama merge zilnic la vecini. Pereții camerelor necesită reparații, la fel și podeaua din camera în care mama doarme cu băiatul de 3 ani într-un pat de o persoană, iar cel mic într-un pătuț de copii.   Pentru a se încălzi au un calorifer electric, dar mama nu îl ține permanent pornit ca să nu consume prea mult curent electric. Puținele haine ale micuților sunt păstrate de mamă în două plase, la fel și mâncarea pe care o cumpără sau o primește de la oamenii mai darnici din comunitate. Deși condițiile în care cei trei trăiesc sunt foarte grele, copiii sunt îngrijiți și iubiți de mama lor. Cel mare merge la grădiniță și este un copil isteț și vesel, iar pe cel mic îl găsim de fiecare dată cuibărit în brațele mamei sale.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

O mamă singură are nevoie de ajutor ca să-i aibă pe cei mici alături în continuare

Sunt oameni care au nevoie de puțin ca să fie fericiți, dar care singuri nu se pot descurca atunci când le e mai greu! Puterea comunității, a oamenilor uniți de dorința de a-i ajuta pe cei vulnerabili, e mult mai mare decât ne putem da seama și doar împreună putem construi lumea aceea mai bună pe care ne-o dorim și în care suntem bine cu toții.

De aceea, ne bazăm încă o dată pe sprijinul vostru, al comunității oamenilor de bine, pentru ca împreună să îi putem ajuta pe cei 2 copii să aibă un loc în care să poată trăi decent și liniștit, dar, mai ales, să rămână alături de mama lor, care-i iubește atât de mult și își dorește să îi aibă aproape și să le ofere toată iubirea și grija de care au nevoie.

Dăruiește ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

Anonymous

75 RON
Numai bine!
22 Nov 2021

Anonymous

150 RON
22 Nov 2021
18 Nov 2021

Ana

105 RON
La Multi Ani, Oana!
18 Nov 2021
La multi ani!
18 Nov 2021
La multi ani, Oana!
18 Nov 2021

Anonymous

158 RON
18 Nov 2021