Marian Tonea - Hope and Homes for Children România

Viitorul lor e si al nostru

600 RON Donatii stranse
85.714285714286% Complete
700 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu toţii ne dorim să trăim într-o lume în care copiii au familii și sunt înconjuraţi de iubire insa, uneori, aflam de copii care sunt aruncati la tomberon, in lacuri, oriunde, de catre adulti iresponsabili. Copii care ajung apoi sa creasca in centre de plasament, in dormitoare gigant, cu ingrijitoare care ii privesc cu ochii angajatului lasat cu inventar pe mana si griji pe cap. Copii apatici, cu cearcane, care plang des si se lipesc instant de orice strain care le trece pragul ""casei"". Oricine poate fi mama. Oricine poate fi viitorul tata. Si totusi, parintii visati nu vin niciodata sa-i ia definitiv intr-un camin adevarat. Fara ca micutii sa inteleaga de ce. De ce cresc asa, oricum, neingrijiti, neiubiti, neluati in seama, pana la varsta la care noi toti speram sa-i avem langa noi ca cetateni responsabili, adulti in devenire, cu dorinta de viitor stralucit. Nu tineri traumatizati de traiul in comun alaturi de alte sute de parasiti ca ei. Nu copii crescuti de un stat speriat de faima de tara a copiilor orfani si handicapati.

Fundatia Hope and Home for Children (HHC) si-a propus sa inchida toate ""casele de copii"" (fostele orfelinate) pana in anul 2020 urmarind înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului cu un sistem bazat pe conceptul familial. Insa pentru asta are nevoie de sprijinul autoritatilor, care nu sunt intotdeauna dispuse sa faca aceasta schimbare.

Sunt Marian Tonea si am decis sa ma implic. Ajut HHC si implicit acesti copii prin a alerga la Semimaratonul Bucuresti 2016 in semn de sustinere si prin acordarea unui sprijin financiar.

Te rog sa contribui cu o donatie petru viitorul acestor suflete.

Multumesc,
Marian 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

Multa bafta man !
06 May 2016
Succes!
05 May 2016

Anonymous

120 RON
05 May 2016
05 May 2016

ValentinF

150 RON
succes!
05 May 2016

Anonymous

30 RON
05 May 2016
Multumesc :)
05 May 2016