ALERG PENTRU MARINA ȘI ALȚI TINERI DIN ORFELINATE CARE AU NEVOIE DE NOI

 

Elisabeta Bosneag Hope and Homes for Children România

100% Complete
755 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
6
Donații

Eu sunt Betty și sportul mă ajută să îmi mențin un tonus fizic și psihic excelent, mă ajută să mă rup de rutina zilnică și să mă bucur de tot ce este în jurul meu. Mă bucur să fac parte din echipa #TeamHope pentru a susține toți tinerii din orfelinate. 

Hai împreună să-i încurajăm! Fiecare schimbare pe care o aducem împreuna are impact pe termen lung, poate ajuta un suflet, poate susține un vis, poate fi “o caramidă” pentru un viitor mai frumos! Fă o donație pentru Marina și ceilalți tineri din programul de reintegrare socio-profesională și împreună vom construi lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții!

*Susține și tu acești tineri la început de drum alergând alături de Hope and Homes for Children la Bucharest Marathon. Trimite un e-mail la adresa loredana@hopeandhomes.ro și vei primi apoi toate detaliile necesare despre înscriere și participare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Bucharest Running Club informează că, după analizarea situației actuale și evaluarea tuturor scenariilor, împreună cu partenerii și factorii de decizie implicați în procesul de organizare, este încre

 

6 Donații

Lucian

30 RON
27 Oct 2021

Anonymous

50 RON
23 Oct 2021

Mari V

150 RON
23 Oct 2021

Anonymous

300 RON
18 Oct 2021
18 Oct 2021

Elisabeta Bosneag

150 RON
18 Oct 2021