Radu Dumitru - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Marina și alți tineri din orfelinate care au nevoie de noi

250 RON Donatii stranse
71.428571428571% Complete
350 RON Target
3 Donatii
2 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Radu, iar pentru mine alergare este ca un barometru de măsurat conditia fizica si psihica. Anul acesta fac parte din #TeamHope pentru a o susține pe Marina, o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. Tânăra a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu media 8.90, și are nevoie de o bursă de studiu pentru cei 3 ani de facultate ca să își continue studiile și să aibă toate premisele să își atingă potențialul. Să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să-și neglijeze școala, dar mai ales că deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, ceilalți, putem fi.

Fă o donație pentru Marina și ceilalți tineri din programul de reintegrare socio-profesională pentru ca împreună să construim lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții!

*Susține și tu acești tineri la început de drum alergând alături de Hope and Homes for Children. Te poți înscrie în #TeamHope trimițând un mail pe adresa loredana@hopeandhomes.ro. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Împreună contribuim la succesul celor cu mai puține șanse

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă. Noi, echipa Hope and Homes for Children România, stăm alături de aceștia, având obiectivul anual de a susține 200 de tineri, și le oferim ajutor pentru traiul independent, prin consiliere și sprijin material. 

Fiind cauza oficială a celei mai colorate curse, The Color Run, am mobilizat #TeamHope pentru a veni în sprijinul Marinei, dar și a altor tineri aflați în punctul în care se pregătesc să devină independenți. Acum #TeamHope se pregătește să ia startul la Azuga Trail Race și Bucharest Marathon.

Azuga Trail Race

Azuga Trail Race s-a întins pe o perioadă de trei ani și cu ocazia fiecărei ediții, 2012, 2013 sau 2014, a prezentat muntele așa cum e el: cu Soare, cu ploaie, cu ceață, cu vânt, cu frig, cu

3 Donatii

Anonymous

25 RON
16 Oct 2021

Anonymous

150 RON
14 Oct 2021

Elena Magdalena

75 RON
13 Oct 2021