Sunt voluntar #TeamHOPE pentru Marina și alți tineri din orfelinate care au nevoie de noi

 

Andreea Marilena Hope and Homes for Children România

67.5% Complete
675 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Salutare, 

Eu sunt Andreea și fac parte anul acesta din #TeamHope pentru a o susține pe Marina, o adolescentă ce a crescut în asistență maternală, apoi în orfelinat, iar de câțiva ani, în casa de tip familial Cavalerii din sectorul 4 din București, casă construită de Hope and Homes for Children. Tânăra a fost admisă la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, cu media 8.90, și are nevoie de o bursă de studiu pentru cei 3 ani de facultate ca să își continue studiile și să aibă toate premisele să își atingă potențialul. Să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să-și neglijeze școala, dar mai ales că deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, ceilalți, putem fi.

Fă o donație pentru Marina și ceilalți tineri din programul de reintegrare socio-profesională pentru ca împreună să construim lumea mai bună pe care ne-o dorim cu toții!

* Susține și tu acești tineri la început de drum alergând alături de Hope and Homes for Children la The Color Run 2021. Te poți înscrie pentru a face parte din #TeamHope trimițând un mail pe adresa loredana@hopeandhomes.ro în care să menționezi orașul în care vrei să participi. Vei primi apoi toate detaliile necesare despre înscriere și participare. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

În fiecare an, aproximativ 3.000 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani părăsesc sistemul de protecție a copilului fără a fi pregătiți să ducă o viață independentă.

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru pa

 

6 Donații

Anonymous

50 RON
09 Sep 2021
Succes❤
08 Sep 2021
07 Sep 2021

Anonymous

150 RON
07 Sep 2021
Bravo, Andreea, felicitari pentru implicarea in actiunile HHC! Ii cunosc si le admir munca de multi ani.
07 Sep 2021

Andreea Tănase

200 RON
Cu drag și speranță!
06 Sep 2021