Mihaela Ivan - Hope and Homes for Children România

Adun kilometri, adun fonduri pentru a ajuta HHC să închidă „sistemul mamut”

0 RON Donatii stranse
0% Complete
300 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am alergat pentru HHC, aproximativ 14 km, în ultimii 2 ani, însă linia de sosire este doar începutul următoarei curse, iar anul acesta, în 14 mai, mi-am propus să mai alerg 10 km.

De ce fac asta?

Pentru că eu cred în cauza organizației Hope and Homes for Children România, cred în schimbarea întregului sistem de protecție a copilului, oferirea celor încă închişi în instituţii de tip vechi şansa la o casă adevărată şi o familie iubitoare.
Îmi plac provocările, îmi place să-mi depășesc limitele, iar dacă pot să fac asta susținând o cauză bună, satisfacția maratonului este mult mai mare.

Alergând pe această distanță, doresc să transmit un mesaj:

„Absolut orice țel pe care ni-l propunem se poate atinge, pentru că noi suntem responsabili atât pentru schimbare cât și pentru reușită. HHC a parcurs deja o distanță lungă, reușind până acum să închidă 50 de orfelinate de tip vechi și să transforme în bine viața a peste 30.000 de copii. Acești copii fac parte din lumea noastră, iar pentru ca HHC să ducă cursă până la capăt este nevoie de implicarea noastră, a ta!”

Cum poți să te implici?

1. Eu voi strânge fonduri, prin participarea la maraton și rog pe cei care doresc să se alăture cauzei, să fie generoși și să doneze. Un gest aparent neînsemnat poate schimba viața unui copil pe care nu-l cunoști, dar face parte din lumea ta.
2. Înscrie-te la maraton!

GO TEAM HOPE!

Vă mulțumesc,
Mihaela

PS: Dacă eziți vreodată să te implicit în susținerea unei cauze, amintește-ți cât de bine te-ai simțit tu când ai primit ajutor. Apoi, dacă ești părinte, pe lângă faptul că-ți vei inspira propriul copil să facă bine, vei bucura și alți micuți.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!