Hai cu mine în #TURdeBINE!

 

Echipa #TeamHOPE a lui Omid Hope and Homes for Children România

3% Complete
150 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații

Prietenii mei de la Hope and Homes for Children împreună cu Kaufland Romania și-au luat misiunea de a duce speranță și normalitate în cele mai vulnerabile comunități din Romania și anul acesta încep construcția unui centru comunitar cu servicii sociale integrate, un Centru de Bine construit în una dintre așa zisele pungi de sărăcie din Romania, în Codlea, Brașov.

Construcția centrului este finanțată de partenerii în bine de la Kaufland, dar pentru utilarea unui astfel de centru este nevoie de implicarea noastră, a fiecăruia dintre noi. Eu alerg în #TURdeBINE, voi ne puteți susține printr-o donație pe Galantom!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Liga Eroilor Team Hope, în frunte cu căpitanii de echipe Omid Ghannadi, Alexandra Ungureanu, Adrian Nartea, George Bonea și Dj. Undoo vor îndeplini un obiectiv de minim 5.000 de km. în #TURdeBINE. Susține-le efortul și ajută-ne să strângem banii necesari pentru utilarea primului Centru de Bine Hope and Homes for Children!

De ce un #TURdeBine? Pentru că peste 22.8% dintre români nu au acces la o baie, peste 1.16 mil. nu au acces la o mașină de spălat, peste 52.000 de familii nu au electricitate și, din păcate, acesta este doar începutul listei de nevoi. Din 2021 construim primul Centru de Bine, realizat cu sprijinul Kaufland România, pentru a putea noi să le oferim aceste lucruri atât de necesare. Fiecare

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
Massimo
20 Apr 2021