Ruxandra Popescu - Hope and Homes for Children România

Un camin pentru copii

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg la semimaraton deoarece acesti copii sunt viitorul tarii noastre si nu vrem un viitor unde copiii nu au un acoperis deasupra capului si mancare sa traiasca de pe o zi de pe alta. Alaturati-va cauzei mele pentru un viitor mai bun!

***

I’m running the half marathon because these children are the future of our country, and we don’t want a future in which children have no roof over their heads or food to live from one day to the next. Join my cause for a better future!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!