Ana-Maria Cristia - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Hope and Homes for Children

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Fiindcă mulți dintre noi am fost și suntem în continuare suficient de norocoși să avem o locuință confortabilă și o familie care să ne asigure toate cele necesare, nu ar trebui să lăsăm aceste aspecte să devină un promotor al indiferenței, ci, dimpotrivă, să le înțelegem ca un motiv pentru a întinde o mână spre ajutorul celor care au nevoie de noi. Individual, par pași mici, neînsemnați, însă am certitudinea că împreună putem reuși mai mult decât sperăm. 

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K - Virtual Run ~ 2020

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfăș

1 Donatii

Anonymous

150 RON
Sper sa strangi suma necesară.
05 Aug 2020