George Ivan - Hope and Homes for Children România

Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

270 RON Donatii stranse
54% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

  Sunt alături de Hope and Homes for Children de ceva timp deja pentru că proiectele lor sunt concetrate pe nevoia copiilor de avea o familie.    Oamenii de la Hope and Homes for Childrent lucrează în continuu pentru a se asigura că niciun copil nu trece prin chinul instituționalizării, iar eu visez alături de ei la o lume în care fiecare copil va avea sentimentul de "acasă" pentru că asta este ceea ce le oferă motivația și speranța de a lupta pentru o viață mai bună.   Mă alătur din nou inițiativelor lor pentru că simt că eui cred că, om cu om, împreună, putem face o diferență în viața copiilor singuri sau în pericol de a rămâne singuri. Pentru asta o să vă rog mereu și mereu să le fiți alături printr-o contribuție cât de mică.   Crezul meu: "Dacă nu ai nimic de oferit, oferă un zâmbet sau o îmbrățișare în fiecare zi."   Vă mulțumesc în avans!  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Provocarea sportivă de lângă casă

Când alergi, o faci pentru tine. Alergi ritmic, cu gândurile tale, departe de zgomot, de griji. Inima face singurul zgomot care îți este familiar, este intim, personal, vine din tine. Când alergi

7 Donatii

50 RON
La multi ani, om bun!
02 Nov 2020
09 Sep 2020

Alexandra M.

30 RON
Succes! Usor, usor fiecarui copil ii va rasari soarele pe chip. ❤?
09 Sep 2020
09 Sep 2020
08 Sep 2020
08 Sep 2020
08 Sep 2020