Romina Bratu - Hope and Homes for Children România

Run for Hope

725 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Fac sport pentru că ţin la sănătatea mea fizică şi mentală; pentru că este cel mai bun mod de a mă elibera de toate energiile negative şi de a mă încărca pozitiv. "Mens sana in corpore sano!"

Este o bucurie să ai şi să duci un stil de viaţă sănătos, şi cu atât mai mare este bucuria ca prin ceea ce avem la îndemână să putem face bucurii şi unor suflete mult încercate.

***

I do sports because I care about my physical and mental health; because it's the best way to release myself from all negative energy and to charge myself positively. "Mens sana in corpore sano!"

It is a joy to have and to lead a healthy lifestyle, and it's an even bigger joy to use what one has to bring happiness to less fortunate souls.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2015

Pe 17 mai 2015, Hope and Homes for Children România și echipa sa de (super)eroi - TEAM HOPE - participă la Bucharest Half Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una

3 Donations

Hope
06 May 2015
06 May 2015
04 May 2015