Alexandra Cojocaru - Hope and Homes for Children România

Ce mi as dori de ziua mea...

775 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii

 

Ce mi-aș dori de ziua mea?! ...

Mi-aș dori ca niciun copil, niciodată, nicăieri, sa nu sufere de foame! Mi-aș dori ca nicio pandemie sau criza economica sa nu afecteze o familie pana intr-acolo încât părinții sa nu poata asigura hrana zilnică pentru copii ..

Din pacate, aceasta este o realitate. Aceasta criza ne-a afectat pe toti, într-o mai mică sau mai mare măsură. Eu însă, sunt recunoscatoare pentru tot ce am, tot ce am avut mereu si am avut intotdeauna mult mai mult decât am avut nevoie. 

Anul acesta, cu atat mai mult, simt ca trebuie sa împart...iar cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni si mai puternici!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

Susținem familiile nevoiașe afectate de Covid

Susținem 10 familii să-și plătească utilitățile și chiria

Suntem convinși că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă, având grijă de noi și de cei mai puțin norocoși. Familiile și copiii vulnerabili sunt cei mai afectați de criza prin care trecem.

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

La multi ani, Alexandra!
25 Apr 2020

Marius David

150 RON
24 Apr 2020
24 Apr 2020

Anonymous

75 RON
24 Apr 2020

Anonymous

50 RON
21 Apr 2020
21 Apr 2020
La multi ani Moni Poni!!! Cu drag
20 Apr 2020