Sportivă de Sufragerie - Probă: Activități sportive în casă - spălat geamuri & făcut clătite

 

Dana Tudor Hope and Homes for Children România

6% Complete
150 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
1
Donații

Particip la Jocurile sportive de sufragerie ale Team Hope și te invit să facem bine de acasă!

Situația creată de COVID-19 ne afectează pe toți: stăm departe de cei dragi, suntem îngrijorați și frustrați pentru că acest virus ne-a schimbat viața, percepția asupra ei si prioritățile. Trăim vremuri incerte, de nesiguranță, în care e important să regăndim valorile personale si să trăim în prezent.

Particip la Jocurile sportive de sufragerie ale Team Hope în sprijinul a 10 familii nevoiașe, afectate de criza produsă de coronavirus. Copiii din aceste familii riscă să-și piardă acoperișul deasupra capului și chiar să ajungă în orfelinat pentru că părinții lor au rămas fără singurele surse de venit și nu mai pot plăti chiria și utilitățile.

Te rog să mă susții cu o donație și să-i ajutăm să treacă mai ușor peste această perioadă grea. Fiecare dintre noi are nevoie de o casă unde să fie în siguranță.

Orice contribuție e binevenită.

Îți mulțumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Susținem 10 familii să-și plătească utilitățile și chiria

Suntem convinși că împreună putem trece mai ușor peste această perioadă, având grijă de noi și de cei mai puțin norocoși. Familiile și copiii vulnerabili sunt cei mai afectați de criza prin care trecem.

Jocurile sportive de sufragerie Ești pasionat de sport sau ți-ai dorit mereu să începi "de luni" și pandemia COVID-19 ți-a dat planurile peste cap? Vrei să faci mișcare, dar ai nevoie de o motivație bună să faci ÎNCĂ 10 abdomene sau genuflexiuni? Participă la Jocurile sportive de sufragerie, ediția de fapte bune, evenimentul pe care virusul nu îl poate amâna. Te provocăm să fii

 

1 Donații

Sami#21

150 RON
04 Apr 2020