Alerg alături de Team Hope!

 

Robert Ion Hope and Homes for Children România

51.666666666667% Complete
775 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg la Băneasa Forest Run pentru un tânăr extraordinar care merită ajutorul și sprijinul nostru.

Mircea Popan este un tânăr care își iubește familia mai presus decât orice, dar care a înțeles și cât de importantă este educația. El vrea să fie alături de sora și părinții lui și depune toate eforturile pentru a-i ajuta, dar nu își neglijează educația și are planuri pentru un viitor care să îi permită să îi protejeze de griji.

În urmă cu aproape un an, casa familiei sale a ars, iar vecinii și autoritățile locale au făcut tot ce au putut pentru a oferi ajutor. În primăvară, familia a început o nouă construcție, la care Mircea își ajută tatăl cu pricepere și entuziasm, iar marea dorință a celor patru este să se mute cât de repede posibil din containerul modular oferit de primărie după incendiu.

Alerg în alături de Team Hope pentru a contribui la strângerea sumei de 27.000  de lei, sumă care va fi folosită pentru finalizarea acoperișului, tencuirea interioarelor și a tavanului, finalizarea lucrărilor de tâmplărie și a finisajelor interioare. Comunitatea locală va fi alături de familia Popan pentru a-i ajuta cu mobilierul și dotările necesare când casa va fi finalizată, iar asistentul social din localitate și specialiștii Hope and Homes for Children îi vor consilia pentru a face față mai bine acestei perioade, a rămâne uniți și, mai ales, a asigura celor doi copii condițiile necesare de trai și frecventare a școlii.

Ajută și tu printr-o donație, oricât de mică! Împreună îi putem oferi lui Mircea un viitor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Speranță și o casă pentru Mircea și familia lui Familia Popan este o familie modestă, dar respectată în comunitatea în care locuiește. Au doi copii, în vârstă de 7, respectiv 17 ani, cuminți și extrem de conștiincioși la școală. Deși părinții s-au străduit întreaga viață să le asigure copiilor cele necesare, în cazul lui Mircea, băiatul cel mare, s-au simțit depăși

 

6 Donații

andreea ovessea

75 RON
RUNderful!
03 Nov 2019

Anonymous

120 RON
Sper sa ai parte de alergat fără noroi în ghete și vânt din spate!
03 Nov 2019
Be a force for good!
31 Oct 2019
Run, Robert, run!
30 Oct 2019

Anonymous

300 RON
29 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Bravo, Chuck!
28 Oct 2019
Robert Ion : Hope and Homes for Children România
Alerg alături de Team Hope!