Andi Vasluianu - Hope and Homes for Children România

Alături de Adriana

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Voi alerga la Maratonul București pentru un om minunat: Adriana, o mama extraordinară, cu 7 copii pentru care face minuni!

 

M-a impresionat că deși nevoită să își crească toți copiii într-o singură cameră, fără apă curentă și electricitate, Adriana nu a renunțat niciodată la copiii ei și nici la visul de a le oferi cea mai bună viață posibilă.  Și dacă le-a putut oferi doar o singura cameră, aceasta a fost mereu curată și primitoare. Copiii au fost mereu îmbrăcați curat, au avut ce mânca și sfârșitul școlii nu a trecut fără premii!

 

O mamă poate face minuni. Adriana e o astfel de mamă, iar noi o putem ajuta.

 

Alerg alături de Hope and Homes for Children și Omid Ghannadi pentru a ajuta la construirea unei noi case pentru Adriana.

 

Donați pentru a face acest vis posibil!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă pentru Adriana și copiii ei

Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu care cu greu ar putea să fie numit „casă”, darmite „acasă”. 

Condițiile precare în care trăiesc cu toții ar putea duce, pentru multe familii, la abandonul copiilor în grija statului. Dar Adriana nu a avut de gând să renunțe niciodată la copiii ei.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

În 12–13 octombrie, Hope and Homes for Children participă la cea de-a douăspezece ediție a Maratonului București. Fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adria

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!