Susțin #TeamHope

 

Dorinel Tanase Hope and Homes for Children România

77.333333333333% Complete
580 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu-mi place să alerg. Deloc.

Totuși o să particip la Bucharest Marathon, de data asta pentru ai lu' Apetrei.

Tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Mama i-a părăsit, iar Marcu a ajuns în grija bunicii materne. Iuliu și cei doi copii rămași în grija lui au locuit o vreme în casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars în totalitate, iar tatăl și copiii au ajuns să locuiască cu chirie la un consătean.

Sărăcie, abandon, separare, copilării umbrite - multe cuvinte în care poate fi exprimată soarta unor mai puțin norocoși.

Dar e și o parte bună, pe care ne putem concentra în schimb. Comunitatea locală împreună cu Hope and Homes vor ajuta familia să se reîntregească, la căsuța lor.

Poți ajuta. Aici:https://hhc.galantom.ro/dorineltanase2

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Un tată singur se luptă să le ofere celor trei copii ai săi o casă Iuliu Apetrei este un tată singur cu trei copii: Aurora (5 ani) și gemenii Dumitru și Marcu (3 ani). Din cauza situației materiale precare și a faptului că nu aveau o locuință a lor, Iuliu și Bogdana, mama copiilor, au plecat în străinătate pentru a-și încerca norocul acolo. După plecarea părinților, copiii au

 

5 Donații

Bravo !
24 Sep 2019

Anonymous

50 RON
24 Sep 2019
24 Sep 2019

Anonymous

50 RON
24 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Bafta Dorinel!
02 Sep 2019
Dorinel Tanase : Hope and Homes for Children România
Susțin #TeamHope