Vlad Mariş - Hope and Homes for Children România

Hope Ball - O seară a Speranţei

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 8 noiembrie 2014, Hope and Homes for Children România organizează primul său bal caritabil, o seară superbă de desfătare, eleganţă şi generozitate în frumoasa Sală de Marmură a Cercului Militar.

Hope Ball 2014 va fi un eveniment spectaculos, plin de emoţie şi momente artistice extraordinare în sprijinul Hope and Homes for Children România. Tema serii, Fire and Ice (Foc şi Gheaţă), va oferi efecte speciale uimitoare, o minunată masă cu trei feluri, divertisment de excepţie şi surprize spectaculoase pe parcursul serii.

Susţineţi alături de mine cauza minunată pentru care luptă Hope and Homes for Children - o casă şi o familie pentru cei mai vulnerabili copii din România - şi, pentru fiecare donaţie în valoare de cel puţin 200 EUR, veţi primi un bilet la acest eveniment extraordinar.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.thehopeball.org.

Vă mulţumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!