Alerg pentru Adriana și copiii ei

 

Allma Somkereki Hope and Homes for Children România

60% Complete
600 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations

Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oamenii, să le înțeleg nevoile, să pot contribui la un zâmbet sau la rezolvarea unei situații. Un„mulțumesc” reprezintă mai mult decât o mie de alte cuvinte, iar atunci când îl primesc știu sigur că ceva din ceea ce am făcut a dat rezultate. Mă bucur nespus atunci când văd ca proiectele mele au rezultate, că oamenii cu care lucrez sunt fericiți de colaborarea noastră și că zâmbesc atunci când ne întâlnim sau atunci când vorbim. 

Poveste Adrianei și a copiilor ei, spusă de Omid Ghannadi, m-a emoționat profund: condițiile grele de viață ale acestei familii, dar și dedicarea și demnitatea acestei femei pentru care copiii sunt totul.

Îmi doresc ca Omid să își ducă la bun sfârșit proiectul de a construi o casă pentru această familie, în care copiii să trăiască decent, în care apa curentă, electricitatea și alte lucruri pe care mulți dintre noi le considerăm normale să devină realitate și pentru ei.

Dar, pentru ca acest vis să devină realitate, are nevoie de sprijin.

Am hotarât ca împreună cu Alex să alerg pentru a ajuta familia Adrianei! Împreună putem să transformăm visele în realitate și să le oferim copiilor Adrianei o locuință în care să crească fericiți. 

Iar eu vă „mulțumesc” tuturor deoarece știu că împreună am făcut un efort colectiv pentru ca o familie mai puțin norocoasă să aibă parte de căminul pe care îl merită. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Adriana este o mamă care își crește copiii cu afecțiune și care își duce traiul cu modestie și demnitate într-un spațiu pe care cu greu îl poate numi „acasă”. 

În 11–12 mai, Hope and Homes for Children participă la cea de-a opta ediție a Semimaratonului București. Anul acesta, fondurile strânse de alergătorii Team Hope vor fi direcționate către Adriana și copiii ei care au nevoie de o casă.  Adriana este un om minunat, care își crește copiii cu multă afecțiune, o femeie care a renunțat la tot pentru viitorul celor mici. Își duce tr

 

5 Donations

11 May 2019

Anonymous

50 RON
11 May 2019

Rodica Somkereki

150 RON
Doneze pentru Adriana
10 May 2019

Allex

150 RON
07 May 2019
07 May 2019