Vlad Mariş - Hope and Homes for Children România

Maraton în costum pentru Hope and Homes for Children România

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 5 octombrie am alergat la cursa de 10,5 km în cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti. Spre deosebire de toţi ceilalţi alergători, am ales să atrag atenţia asupra organizaţiei caritabile pe care o susţin alergând îmbrăcat într-un costum elegant! Am făcut-o pentru Hope and Homes for Children România şi pentru cei peste 8.000 de copii care încă trăiesc în orfelinatele statului şi care merită să aibă o casă adevărată şi o familie iubitoare.

Încă de prima dată când i-am cunoscut, munca celor de la Hope and Homes for Children România m-a inspirat şi m-a motivat, şi din acest motiv sunt mândru că am alergat ca parte din TEAM HOPE. Vă rog să mă susţineţi făcând o donaţie către această cauză minunată!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!