Electricitate pentru casa lui Victor, pentru un viitor mai luminos!

 

Daniel Nicolescu Hope and Homes for Children România

100% Complete
1,225 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Anul acesta, pe 20 Aprilie,  voi concura in cursa “Drumul Vinului” cu scopul de a strânge fonduri pentru o cauza umanitara! Nu este o poveste trista ci este vorba despre viitor, despre un copil de 14 ani care se pregătește sa intre in adolescenta si are nevoie de ajutorul nostru. Beneficiază de condiții minime de trai însă ce are nevoie in acest moment este de ... electricitate! Da, căminul lui are nevoie sa fie branșat la rețeaua de electricitate si, cu ajutorul fundației Hope and Homes for Children, sperăm sa strângem cei 6.000 de lei necesari.

Voi da toata energia de care voi dispune in aceasta cursa si sper sa fiți alături de mine pentru a-l sprijini pe Victor.

Despre Victor, pe scurt

Victor are acum 14 ani, este elev conștiincios în clasa a VIII-a la școala generală din satul lui. Nu mai e de mult un copil, s-a maturizat forțat de împrejurări înainte de vreme și visează să devină șofer și mecanic auto, auzind el că așa poți să te angajezi ușor și să câștigi decent.

Tatăl a murit când Victor nu împlinise încă vârsta de 1 an, nici nu și-l amintește, îl cunoaște doar din poveștile mamei. În urmă cu șapte ani mama a fost internată la un centru de recuperare neuro-psihiatrică, unde se află și în prezent. Starea ei de sănătate a fost și până atunci precară, neputând să-I ofere copilului siguranța și confortul emoțional necesar. Victor o vizitează săptămânal, merge pe jos 18 km dus și întors pentru a fi alături de ea chiar și pentru puțin timp.

Din 2015, sarcina îngrijirii copilului a preluat-o mătușa maternă. Anul trecut, mătușa și soțul acesteia s-au gândit că e nevoie să facă ceva pentru a-i construi copilului o bază de la care să poată porni singur în viață, în cazul în care ei nu vor putea să-l mai susțină. I-au construit o casă mică din lemn, pe un teren pe care familia îl deținea la ieșirea din localitate. Casa a fost gândită în raport cu posibilitățile materiale reduse ale familiei, are două camere modeste ca suprafață, una fiind proiectată ca bucătărie, iar cealaltă drept cameră de locuit.

Problema pe care nu o pot rezolva din fondurile proprii, fiind depășiți de costuri, e cea a branșării locuinței la rețeaua de energie electrică. Costurile evaluate se ridică la suma de 6.000 lei, sumă pe care mătușa și unchiul este dificil să o economisească din pensia lor.

Hope and Homes for Children dorește să îl susțină pe Victor cu fondurile necesare branșării la rețeaua de electricitate, pentru a asigura continuitatea studiilor și independența sa pe viitor. Fondurile necesare pot fi adunate de către cicliștii participanți la competiția Drumul Vinului. Prin implicarea cicliștilor și a susținătorilor în acest proiect, Victor va fi mai încrezător și va ști că nu e singur.

Hai să-l sprijinim împreună pe Victor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

În 20 aprilie 2019, cicliștii participanți la competiția drumul Vinului pot susține Hope and Homes for Children. Fondurile adunate prin direcționarea unei părți din taxa de înscriere și prin fundraising individual, vor fi folosite pentru a-l sprijini pe Victor. Victor are acum 14 ani, este elev conștiincios în clasa a VIII-a la școala generală din satul lui. Nu mai e de mult un copil

 

11 Donații

16 Apr 2019
12 Apr 2019
100 RON
12 Apr 2019

Adina

100 RON
Succes!
12 Apr 2019
150 RON
11 Apr 2019
11 Apr 2019
sper sa rezolvati si sa fie KOM
11 Apr 2019

Anonymous

150 RON
11 Apr 2019

Anonymous

100 RON
11 Apr 2019
F faina initiativa, poate se extinde la mai multi biciclisti!
11 Apr 2019
Succes!
10 Apr 2019
Daniel Nicolescu : Hope and Homes for Children România
Electricitate pentru casa lui Victor, pentru un viitor mai luminos!