Ioana Isopescu - Hope and Homes for Children România

Ioana aleargă pentru TEAM HOPE

225 RON Donatii stranse
45% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ar mai fi timp un pic de timp să strângem niște bănuți pentru a ajuta câțiva copii proveniți din familii aflate în dificultate sau, mai abrupt - fără famile deloc. Eu susțin programul Hope and Homes for Children Romania și vă invit pe pagina mea Galantom pentru o donție cât de mică: 20, 30, 50 de lei... Câțiva copii condamnați momentan la o formă de instituționalizare alienantă vă vor rămâne pururea recunoscători. Eu încerc dumincă s-alerg pentru ei, la Bucharest International Marathon. Uneori, din păcate, nu suntem toți la fel... (de norocoși). Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

2 Donatii

simona barabas

150 RON
05 Oct 2014

Ileana Teriteanu

75 RON
03 Oct 2014