Chef FOA (Florin Scripca) - Hope and Homes for Children România

Sunt FOA și sunt alături de Team Hope!

405 RON Donations raised
20.25% Complete
2,000 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Mă numesc Florin Scripcă, dar toată lumea mă știe drept Foa și în data de 05 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București.

Alergatul într-o competiție este ceva nou pentru mine. Proiectul HHC România mi-a dat motivația necesară pentru a mă înscrie împreună cu 3 buni prieteni la cursa de ștafetă. Îmi plac provocările, iar faptul că voi alerga pentru o cauza nobilă face ca satisfacția maratonului să fie mult mai mare.

Ne vedem pe 05 octombrie!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

4 Donations

Cornel P

75 RON
03 Oct 2014

Andrei Boldus

150 RON
Succes
03 Oct 2014

Ioana Balu

30 RON
Succes!
03 Oct 2014

Adrian Hadean

150 RON
See u @finish line!
03 Oct 2014