Chef FOA (Florin Scripca) - Hope and Homes for Children România

Sunt FOA și sunt alături de Team Hope!

405 RON Donatii stranse
20.25% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Florin Scripcă, dar toată lumea mă știe drept Foa și în data de 05 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București.

Alergatul într-o competiție este ceva nou pentru mine. Proiectul HHC România mi-a dat motivația necesară pentru a mă înscrie împreună cu 3 buni prieteni la cursa de ștafetă. Îmi plac provocările, iar faptul că voi alerga pentru o cauza nobilă face ca satisfacția maratonului să fie mult mai mare.

Ne vedem pe 05 octombrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

4 Donatii

Cornel P

75 RON
03 Oct 2014

Andrei Boldus

150 RON
Succes
03 Oct 2014

Ioana Balu

30 RON
Succes!
03 Oct 2014

Adrian Hadean

150 RON
See u @finish line!
03 Oct 2014