AMI Official - Hope and Homes for Children România

AMI - S-a alaturat campaniei TEAM HOPE

0 RON Donations raised
0% Complete
500 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Sufletele copiilor sunt la fel de sensibile ca și sunetul muzicii...

Iubesc copiii și mi-e dor să fiu din nou copil. Fiecare copil ARE DREPTUL și TREBUIE să fie fericit, să aibă o copilărie frumoasă, o familie care să-l iubească. Muzica mi-a marcat copilăria, cântând mereu pentru copii și oameni mari. Un refren pe care l-am cântat demult, copil fiind, se potrivește de minune Campaniei TEAM HOPE . ”Doamne, cum poți să lași în lume atât de mulți copii, lipsiți de zâmbete și fericire? Nu. Eu cred că nu e drept...”.

Mă alătur cu drag, susțin și vă provoc, dragii mei, să alergăm cât mai mulți pentru EI, COPIII, ARMONIILE VIEȚILOR NOASTRE !!! Inimă cu inimă facem o INIMĂ MARE. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!