AMI Official - Hope and Homes for Children România

AMI - S-a alaturat campaniei TEAM HOPE

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sufletele copiilor sunt la fel de sensibile ca și sunetul muzicii...

Iubesc copiii și mi-e dor să fiu din nou copil. Fiecare copil ARE DREPTUL și TREBUIE să fie fericit, să aibă o copilărie frumoasă, o familie care să-l iubească. Muzica mi-a marcat copilăria, cântând mereu pentru copii și oameni mari. Un refren pe care l-am cântat demult, copil fiind, se potrivește de minune Campaniei TEAM HOPE . ”Doamne, cum poți să lași în lume atât de mulți copii, lipsiți de zâmbete și fericire? Nu. Eu cred că nu e drept...”.

Mă alătur cu drag, susțin și vă provoc, dragii mei, să alergăm cât mai mulți pentru EI, COPIII, ARMONIILE VIEȚILOR NOASTRE !!! Inimă cu inimă facem o INIMĂ MARE. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!