Sonia Argint Ionescu - Hope and Homes for Children România

Sunt Sonia Argint Ionescu si alerg pentru copiii abandonati!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg de multi ani. Le-am uitat deja numarul. Pentru mine alergatul este o placere. Probabil si acesta este motivul pentru care am reusit sa conving oameni din jurul meu sa aleaga acest tip de miscare.

Acum sper sa va conving si pe voi sa fiti alaturi de mine intr-un demers caritabil si sa sprijiniti copiii care au fost abandonati.

Voi alerga chiar in echipa HHC la stafeta si va rog pe voi sa ne ajutati sa strangem cat mai multe fonduri pentru copiii care nu stiu ce este o familie!

Doar uniti putem trai toti intr-o lume mai buna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!