Diana Ştirbu - Hope and Homes for Children România

Diana Stirbu for TEAM HOPE

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Imi face placere sa fac bine! In plus, intotdeauna am avut o legatura speciala cu copiii! Am mai participat la trei maratoane insa imi doresc sa alerg la maraton cu ghetele kangoo jumps pentru ca ar fi prima data cand as face acest lucru! Am facut antrenamente kangoo jumps o data pe saptamana timp de o luna pentru membrii unui centru de copii defavorizati. Majoritatea erau baieti si imi amintesc cu drag ca s-au integrat repede si le-a placut acest gen de miscare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

3 Donatii

George Rata

50 RON
24 Sep 2014

Alisa Mocanu

30 RON
17 Sep 2014

roxana siboiu

50 RON
12 Sep 2014