Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Crina Voicu Hope and Homes for Children România

10% Complete
200 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Sa dai o parte din tine este un cadou de o valoare inestimabila...ar trebui sa facem asta si cand nu ne priveste nimeni. 

Hope and Homes for Children România îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa în orfelinate distruge copii şi copilării şi le limitează şansele de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită. Copilăria petrecută într-un mediu privat de afecţiune şi atenţie individuală lasă răni adânci pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca.

Pornind de la acest crez, munca lor se extinde către toate zonele care influenţează sistemul încă disfuncţional de protecţie a copilului din România, şi si-au propus ca, până în 2020, să puna capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră. E un obiectiv ambiţios, dar realist, şi avem nevoie de toată susţinerea pe care o putem primi pentru a-l putea atinge.

O casă și o familie pentru fiecare copil!

Hristos a Inviat!

 

MISIUNEA NOASTRĂ

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. Printr-o abordare holistică a problemelor existente în domeniu şi printr-un sistem de colaborare cu instituţiile statului care asigură continuitatea şi sustenabilitatea programelor dezvoltate, lucrăm necontenit pentru a ne asigura că,începând cu 2020, niciun copil nu va mai trebui să cunoască viaţa în instituţiile clasice, de tip mamut, lipsite de căldură, atenţie şi afecţiune.

Până în prezent, am contribuit direct la închiderea a peste 50 de centre de plasament de tip vechi din întreaga ţară şi am creat mai mult de 100 de servicii noi, alternative, în care copiii pot cunoaşte în sfârşit o viaţă apropiată de cea dintr-o familie adevărată. Prin eforturile noastre, peste 5.000 de copii au fost scoşi din instituţii; peste 17.000 de copii au fost salvaţi de la abandon; peste 600 de copii au fost reuniţi cu familiile naturale; peste 600 de tineri din sistemul de protecţie au fost ajutaţi să înceapă viaţa pe cont propriu; şi peste 6.000 de membri de personal din sistemul de protecţie au beneficiat de formare profesională oferită de trainerii HHC România.

______________


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

Mihaela Lazareanu

100 RON
06 Aug 2018

Anonymous

100 RON
13 May 2018
Crina Voicu : Hope and Homes for Children România
Cel mai frumos cadou de ziua mea