Cristian Hrubaru - Hope and Homes for Children România

Cristian Hrubaru

530 RON Donatii stranse
53% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prieteni, poate n-o sa va vina sa credeti, dar m-am hotarat sa alerg la maraton! Da, ati citit bine, pe 5 octombrie voi alerga la Maratonul International Bucuresti pentru Hope and Homes for Children Romania si pentru cei 8000 de copii care inca traiesc in orfelinate si care merita sansa la o casa adevarata si o familie iubitoare. Intra pe teamhope.hhcromania.org si inscrie-te si tu in TEAM HOPE. Ne vedem acolo!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

4 Donatii

MARIANA HRUBARU

150 RON
21 Sep 2014

CRISTIAN HRUBARU

300 RON
21 Sep 2014

Ioana Nitu

30 RON
Sper ca gestul asta sa fie urmat si de altii. Putinul nostru poate ajuta mult!
12 Sep 2014

Elena Dascalu

50 RON
Sa fie fapta buna!
11 Sep 2014