Sunt Amalia Enache si duc pana la capat cursa copiilor abandonati!

 

Amalia Enache Hope and Homes for Children România

100% Complete
945 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Sunt Amalia Enache si sunteti obisnuiti sa ma vedeti asezata. La pupitrul Stirilor Noptii de la Pro Tv, pe care le prezint de 11 ani. Cu siguranta nu sunt o maratonista. Dar de 4 ani "alerg" si langa cauza HHC Romania. Iar acum voi alerga la propriu, la Maratonul Bucurestiului. As fi foarte bucuroasa daca gestul meu te-ar inspira sa ajuti cum poti tu aceasta cauza.

Unul dintre motivele pentru care sunt cu atat de mare convingere alaturi de HHC Romania este ca e o organizatie care schimba un sistem intreg. Pune umarul la desfiintarea tuturor orfelinatelor de tip vechi, institutii de tip vechi si la schimbarea vietii copiilor abandonati din Romania in intregime, plus a oamenilor care lucreaza in sistem. Stii de ce? Pentru ca adesea, de ani buni, ajung la mine cazuri fie de copii, fie de oameni mari care au nevoie de ajutor. Urgent! Ma impresioneaza fiecare in parte. Din pacate, ca individ nu am puterea sa-i ajut pe fiecare in parte. Ceea ce ma frustreaza, ma intristeaza, ma scoate din minti uneori. N-am stiut niciodata cum as putea sa joc rolul unei super-puteri si sa zic: te aleg pe tine sa fii salvat! Asa incat cred in proiectele mari caritabile, cele care schimba realitati intregi, care schimba definitiv sisteme, care sunt ajutor pentru fiecare in parte dintre cei dintr-o categorie de oameni in nevoie. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne ajute să str

 

6 Donații

04 Oct 2014
02 Oct 2014
21 Sep 2014
18 Sep 2014
Să alergi bine :)
14 Sep 2014
Bravo, Amalia!
12 Sep 2014