Amalia Enache - Hope and Homes for Children România

Sunt Amalia Enache si duc pana la capat cursa copiilor abandonati!

945 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Amalia Enache si sunteti obisnuiti sa ma vedeti asezata. La pupitrul Stirilor Noptii de la Pro Tv, pe care le prezint de 11 ani. Cu siguranta nu sunt o maratonista. Dar de 4 ani "alerg" si langa cauza HHC Romania. Iar acum voi alerga la propriu, la Maratonul Bucurestiului. As fi foarte bucuroasa daca gestul meu te-ar inspira sa ajuti cum poti tu aceasta cauza.

Unul dintre motivele pentru care sunt cu atat de mare convingere alaturi de HHC Romania este ca e o organizatie care schimba un sistem intreg. Pune umarul la desfiintarea tuturor orfelinatelor de tip vechi, institutii de tip vechi si la schimbarea vietii copiilor abandonati din Romania in intregime, plus a oamenilor care lucreaza in sistem. Stii de ce? Pentru ca adesea, de ani buni, ajung la mine cazuri fie de copii, fie de oameni mari care au nevoie de ajutor. Urgent! Ma impresioneaza fiecare in parte. Din pacate, ca individ nu am puterea sa-i ajut pe fiecare in parte. Ceea ce ma frustreaza, ma intristeaza, ma scoate din minti uneori. N-am stiut niciodata cum as putea sa joc rolul unei super-puteri si sa zic: te aleg pe tine sa fii salvat! Asa incat cred in proiectele mari caritabile, cele care schimba realitati intregi, care schimba definitiv sisteme, care sunt ajutor pentru fiecare in parte dintre cei dintr-o categorie de oameni in nevoie. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim una dintre organizaţiile oficiale

6 Donatii

Cristian Tudose

150 RON
04 Oct 2014

Cezar Adrian Mihalcea

50 RON
02 Oct 2014

DRAGOS BUCURENCI

150 RON
21 Sep 2014

Mircea Moldovan

75 RON
18 Sep 2014

Cosmin Alexandru

420 RON
Să alergi bine :)
14 Sep 2014

Daniel Kozak

100 RON
Bravo, Amalia!
12 Sep 2014