Antoanela Ionita - Hope and Homes for Children România

Run for Hope

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 14 mai 2017 voi alerga la Semimaratonul Bucuresti alaturi de echipa Team Hope! Nu mi-am setat un obiectiv ambitios cu privire la rezultatul maratonului (decizia de a alerga in sine e o masura suficienta a ambitiei in cazul meu!). Vreau insa sa fac cunoscut cazul familiei Stoica pe aceasta cale. Fondurile stranse in urma maratonului vor fi donate de Hope and Homes for Children in scopul prevenirii separarii acestei familii din cauza saraciei.   

Spatiul nu imi permite sa redau intreaga poveste, insa va invit sa o cititi pe pagina principala a organizatiei Hope and Homes for Children.   Multumesc pentru suport!   

Off I go, I have a race to win :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

3 Donatii

Anonymous

75 RON
13 May 2017
Spor la chinuiala :))
13 May 2017
Mult succes, Anto!! Keep it rocking
12 May 2017