Cristian George Tomescu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope la Bucharest Half Marathon 2017

200 RON Donations raised
40% Complete
500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Anul acesta voi alerga la Bucharest Half Marathon cursa de 10km. Am decis sa alerg din dorinta de a fi o sursa de inspiratie pentru copii mei si visez la momentul in care vom iesi impreuna la alergat. Alergatul imi ofera liniste si relaxare, am timp sa-mi asez ganduri si anul acesta am decis ca e momentul să fac parte din ceva mai important de atât și am decis sa ma alatur Team Hope și să contribui astfel la misiunea Hope and Homes for Children de a asigura o casa și o familie fiecarui copil.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2017

Pe 14 mai 2017, Hope and Homes for Children participă la Bucharest Half Marathon și suntem mândri să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de

3 Donations

Anonymous

50 RON
Felicitari! Si continua sa faci ce simti ca e bine!
10 May 2017

Anonymous

100 RON
09 May 2017
06 May 2017