Cadoul Meu

 

Ioana Chelaru Hope and Homes for Children România

12% Complete
120 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 5 noiembrie e ziua mea! ;)

Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze nobile astfel ca banii pe care i-ati fi cheltuit pe cadouri pentru mine sa ii donatii pentru cauza aleasa de mine...mi ar placea sa ne unim eforturile si impreuna sa incercam sa ajutam copii mai putin norocosi.

La MuLtI aNi sanatosi si fericiti tuturor!

 



Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

1 Donații

Ioana și Adi

120 RON
La multi, multi ani fericiți! :* :*
05 Nov 2016
Ioana Chelaru : Hope and Homes for Children România
Cadoul Meu