BRD PJ PF - Hope and Homes for Children România

Cu forte proaspete, inainte!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
2,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, noi ne-am mobilizat si anul acesta sa facem ceva pentru copiii mai putin norocosi ai Romaniei. Venim cu o echipa noua (Andreea, Livia, Florin si Mihai), dar de fapt sunt forte proaspete care doresc sa ajute marea Echipa TEAM HOPE. Echipa care face diferenta intre casa si “acasa”.

Impreuna le putem oferi copiilor care traiesc in institutii de tip orfelinat sansa de a avea o familie adevarata, sansa de a se reintegra in societate.

Orice donatie e importanta pentru acesti micuti si face o diferență uriașă în viața celor mai vulnerabili copii din România. Donatiile pot fi facute direct in aceasta pagina.

Va asteptam pe data de 9 Octombrie 2016 sa impartim zambete impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Pe 9 octombrie 2016, Hope and Homes for Children participă pentru a treia oară la Bucharest Marathon, și suntem mândri și onorați să fim și de această dată una dintre organizațiile oficiale

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!