Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Marian-Petrisor Daogaru Hope and Homes for Children România

91.5% Complete
915 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: proiectul O casă și o familie pentru fiecare copil al organizației Hope and Homes for Children România.  

Hope and Homes for Children România îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa în orfelinate distruge copii şi copilării şi le limitează şansele de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită. Copilăria petrecută într-un mediu privat de afecţiune şi atenţie individuală lasă răni adânci pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Poți dona online, prin plata cu cardul, pe pagina mea de donații deschisă pe Galantom.ro aici http://hhc.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2635.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îti place ideea, îti poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Cu drag,

Marian-Petrisor Daogaru


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

15 Jul 2016

Cornelius Constandan

10 RON
Felicitari pentru initiativa. Impreuna putem contribui la o lume mai buna. Îmi place să cred într-o lume în care oricine poate ajuta pe cineva fără să ceară nimic în schimb. Dacă asta este nebunie. Atunci da, sunt nebun.
15 Jul 2016
Cu maxim respect si drag!
01 Jul 2016
La multi ani!
01 Jul 2016
01 Jul 2016
Pentru ca esti o persoana in care cred mult ! Succes :)
30 Jun 2016
30 Jun 2016
23 Jun 2016
Marian-Petrisor Daogaru : Hope and Homes for Children România
Cel mai frumos cadou de ziua mea