Cristian Pătrașcu - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope la Semimaratonul București 2016

605 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Intr-o buna zi am vazut pe Facebook anuntul promovat de HHC si, avand in vedere ca de ceva timp cochetam cu ideea de a ma inscrie la un eveniment de genul acesta, am zis de ce sa nu fie pentru o cauza precum cea sustinuta de HHC.

Desi am fost implicat pe plan personal in diverse actiuni sau donatii, iar pana acum nu am cautat sa atrag alte persoane sa se implice, am convingerea ca exista printre voi, prietenii mei, oameni de o calitate deosebita care s-ar bucura sa poata aduce lumina si bucurie in alte suflete ce sunt incercate in aceasta etapa a vietii lor. Pe de alta parte, desi alerg cross de cateva ori pe saptamana, de aceasta data, prin participarea la acest semimaraton, am hotarat ca este cazul sa alerg pentru a sustine macar un proiect legat de copii si care sa va inspire, de asemenea, si pe voi.

Donatiile pot fi chiar simbolice, importanta este intentia voastra, pentru care va multumesc anticipat si pentru care va si invit la o tura de alergare impreuna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Sa alergam pentru copii! O idee minunata!
07 Jul 2016
07 Jul 2016