Cristian Botan - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru Team Hope

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Părinții sunt stejarii vieții mele. Nimic din ceea ce sunt astăzi n-ar fi fost posibil fără afecțiunea, atenția și sprijinul lor necondiționat. În acest an particip pentru prima oară la Semimaratonul București și voi alerga acolo pentru #TeamHope (Hope and Homes for Children România), alcătuită din oameni frumoși, care aleargă în viața de zi cu zi pentru o misiune nobilă: aceea de a reda micuților din sistemului instituțional de protecție speranța unui viitor mai bun.

Vă invit să ne fiți alături în acest demers donând câțiva bănuți pentru copiii care n-au avut șansa unei familii. Viitorul lor depinde de noi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

6 Donatii

05 May 2016
Felicitari pentru initiativa!
05 May 2016
05 May 2016
Desi traim intr-o lume foarte agitata, cred ca putem sa ne gasim cateva momente de repaus sa ne gandim si la cei din jurul nostru.
05 May 2016
succes!
05 May 2016
05 May 2016