Livia Hriscu - Hope and Homes for Children România

Singură, dar împreună cu o mulțime de oameni minunați!

30 RON Donatii stranse
6% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor,

daca pana anul acesta am ales calea mai usoara, alergand pentru Hope and Homes for Children doar in echipa de stafeta, anul acesta m-am hotarat sa fac de una singura cursa de 10.5 Km.

Iar ECHIPA mea va fi mult mai mare si cu multe inimi generoase. Impreuna ne dorim sa aducem o alinare si un zambet luminos in viata copiilor institutionalizati din Romania.

Dar pentru aceasta, am nevoie si de sprijinul vostru. Orice donatie e importanta pentru acesti micuti si face o diferență uriașă în viața celor mai vulnerabili copii din România.

Si va mai spun că Team Hope - echipa supereroilor - înseamnă și o frumoasă oportunitate de voluntariat, așa că, dacă nu alergați, vă puteți înscrie ca voluntari.

 

Va multumesc si va astept pe 15 mai sa impartim zambete impreuna!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Mult succes! :D
06 May 2016