Elena Radu - Hope and Homes for Children România

Alerg 10,5 km pentru Team Hope

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 mai 2016 o să particip la OMV Petrom Bucharest Halfmarathon, la cursa de 10,5 K alături de Team Hope, pentru a le putea oferi copiilor care trăiesc în instituţii de tip orfelinat şansa de a avea o familie adevărată, precum și reintegrarea acestora în societate.

Fii și tu alături de noi, implică-te!

Ajută-ne să ajutam, donează!

Pentru a ne cunoaște mai bine te aștept și pe pagina mea de facebook http://facebook.com/elenaradukj.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

3 Donatii

Anonymous

50 RON
Happy Happy Joy joy! Happy to help!
13 May 2016

Anonymous

900 RON
Ma bucur enorm de mult ca putem ajuta ca acest proiect sa devina realitate Hope and Homes For Children Romania , va doresc la cat mai multe reusite si haideti cu totii sa colaboram pentru o viata mai buna.
08 May 2016
28 Apr 2016