Robert Both - Hope and Homes for Children România

Alerg pentru speranta

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Speranta moare ultima, zice o vorba din popor :) Si toti traim prin prisma sperantelor. Un ACUM pentru care suntem deja recunoscatori si un MAINE care va fi mai bun decat azi, sunt sperante minime pentru toti acei copii care nu-si doresc decat sa ajunga sa aibe parte de o viata decenta, si un sistem care sa ii ajute sa-si atinga scopurile. Eu anul acesta alerg 21 de km alaturi de TEAM HOPE, pentru ca acesti copii sa fie un pas mai aproape de implinirea viselor lor. Ajuta-ma sa strang niste bani in acest scop chiar daca tu nu poti alerga pentru ei. O fac eu pentru tine, pentru ca imi place si pentru ca cred intr-un MAINE mai bun!

***

Hope dies last, it’s what they say :) And we all live through our hopes. A NOW for which we are already grateful, and a TOMORROW which will be better than today, these are small hopes for all those children who want nothing more than to have a decent life, and a system to help them reach their goals. This year I’m running 21 km with TEAM HOPE, so that these children get one step closer to fulfilling their dreams. Help me raise some money for this goal, even if you can’t run for them. I’ll do it for you, because I love it and because I believe in a better TOMORROW!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

4 Donatii

Emily Hays

150 RON
I love you and your generous spirit, Robert! Looking forward to seeing you soon!
04 Oct 2015

Monika Both

150 RON
04 Oct 2015

Adrian Lapadatescu

150 RON
Go Robert !!! Go Robert !!!
02 Oct 2015

Daniel Kozak

150 RON
Bravo, Robert!
02 Oct 2015