Sergiu Campeanu - Hope and Homes for Children România

Can we have some Hope?

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Facts about me: I don't love running :) My idea of a good day off is sitting down for a board-game and having a few beers. But I do love the work that ""Hope and Homes for Children"" are doing in Romania for institutionalized children! So I am more than willing to literally get of my bum and raise some donations and awareness for this charity

Even a little donation can go a long way for these kinds and their families!

***

Fapte cunoscute: Modul meu ideal de a petrece timpul liber, este sa ma asez la o masa, sa joc un board-game si sa beau cateva beri. Nu poate sa spuna nimeni ca sunt pasionat de alergat. In schimb cei la la ""Hope and Homes for Children"" sunt pasionati de ceea ce fac, si este o cauza suficient de buna ca sa ma ridic de pe scaun si sa alerg cativa kilometri pentru a-i ajuta in munca lor.

Chiar si o mica donatie poate ajute pe copii din aceste institutii si familiile lor.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

2 Donatii

Hannah Straw

50 RON
Go Serj!
01 Oct 2015

Anonymous Anonymous

100 RON
Mult succes!
01 Oct 2015