Alina Aliman - Hope and Homes for Children România

Să punem capăt instituţionalizării copiilor în ţara noastră!

135 RON Donatii stranse
27% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sustin cauza copiilor institutionalizati din Romania si alerg pentru prima data un semimaraton in echipa TEAM HOPE. Fii alaturi de mine, dar mai ales de ei! Doneaza si hai sa sfarsim suferinta acestor copii nevinovati!

***

I support the cause of institutionalised children in Romania, and I’m running a half marathon for the first time for TEAM HOPE. Stand by me, but especially them! Donate and let’s end the suffering of these innocent children!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

3 Donatii

Simon Costisanu

75 RON
01 Oct 2015

Nicolae Nastase

30 RON
30 Sep 2015

ALINA ALIMAN

30 RON
30 Sep 2015