Vieru Daniel, Team Charlie’s Angels

 

Daniel Vieru Hope and Homes for Children România

60% Complete
300 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sportul m-a ajutat pe mine foarte mult inca de cand eram copil. Am inceput atletismul in urma unei selectii efectuate in cadrul scolii in anul 1984. Am practicat acest sport timp de 15-17 ani, timp in care am castigat diverse medalii, atat pe plan municipal, cat si pe plan national.

Acum, alergatul a devenit un hobby, un factor motivant. Participarea reprezinta o provocare, una care ma ajuta sa ajut la randul meu.

Alege sa fii alaturi de mine, sa strangem bani impreuna cu ajutorul unei donatii care poate aduce multa bucurie in sufletele celor mici.

***

Doing sports has helped me personally since I was a child. I started athletics following a school selection in 1984. I’ve practiced this sport for 15-17 years, during which I've earned various medals, both at a municipal and a national level.

Now running has become a hobby, a motivating factor. Participating in it is a challenge, one which helps me help in my own turn.

Choose to support me, to help me raise money with a donation which can bring a lot of joy to the hearts of the little ones.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne aju

 

1 Donații

bravo
08 Sep 2015
Daniel Vieru : Hope and Homes for Children România
Vieru Daniel, Team Charlie’s Angels