Charlie Crocker - Hope and Homes for Children România

Charlie's Angels

200 RON Donations raised
10% Complete
2,000 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Hello I am running in a marathon as part of a relay team Hope and Homes for Children Romania, which helps move children out of institutions in to a system based on family.

As a member of the team I will be running 10.5 Kms. I would appreciate any support that you can give in supporting this worthy cause and my attempt at the 10.5 Kms!

***

Salut! Voi alerga la maraton ca parte dintr-o echipă de ștafetă a Hope and Homes for Children România, care ajută la mutarea copiilor din instituții într-un sistem bazat pe ideea de familie.

Ca membru al echipei, voi alerga 10,5 km. Apreciez foarte mult orice ajutor pe care mi-l puteți acorda în susținerea acestei cauze frumoase și a încercării mele de a alerga toți cei 10,5 km!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România.

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

2 Donations

Daniela Matei

150 RON
Charlie's Angels - Go Charlie, Go !
21 Sep 2015

CRISTINA GOUGEON

50 RON
Go Go Charlie!!!
19 Sep 2015