Charlie Crocker - Hope and Homes for Children România

Charlie's Angels

200 RON Donatii stranse
10% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hello I am running in a marathon as part of a relay team Hope and Homes for Children Romania, which helps move children out of institutions in to a system based on family.

As a member of the team I will be running 10.5 Kms. I would appreciate any support that you can give in supporting this worthy cause and my attempt at the 10.5 Kms!

***

Salut! Voi alerga la maraton ca parte dintr-o echipă de ștafetă a Hope and Homes for Children România, care ajută la mutarea copiilor din instituții într-un sistem bazat pe ideea de familie.

Ca membru al echipei, voi alerga 10,5 km. Apreciez foarte mult orice ajutor pe care mi-l puteți acorda în susținerea acestei cauze frumoase și a încercării mele de a alerga toți cei 10,5 km!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 21 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. 

O casă și o familie pentru fiecare copil

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile

2 Donatii

Daniela Matei

150 RON
Charlie's Angels - Go Charlie, Go !
21 Sep 2015

CRISTINA GOUGEON

50 RON
Go Go Charlie!!!
19 Sep 2015