Toti copiii merita o familie adevarata!

 

Roxana Popa Hope and Homes for Children România

38% Complete
190 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt mama a doi copii, Matei (6 ani) si Maria (4 ani si jumatate). Am inceput sa alerg de mai bine de un an, recordul personal fiind de 14 km.


Pe 4 octombrie, voi alerga 21 km la Bucharest Marathon 2015, alaturi de TEAM HOPE, pentru a sustine cauza lor si anume, imbunatatirea sistemului încă disfuncţional de protecţie a copilului din România.

Fii alături de mine!

Toţi copiii merită o familie, o copilărie minunată si sansa la educatie! Printr-o donatie, poti aduce o schimbare extraordinara in viata acestor copii si in viata ta!

 

Iti multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Suntem o organizație non-profit care schimbă din rădăcini sistemul de protecție a copilului din România. 

 

Hope and Homes for Children îşi bazează întreaga activitate pe un crez puternic: viaţa departe de părinți, în orfelinate distruge copilării şi limitează şansele copiilor de a se dezvolta normal şi de a avea o viaţă împlinită şi fericită.

 

Pe 4 octombrie 2015, Hope and Homes for Children România participă pentru a doua oară la Bucharest Marathon, şi suntem mândri şi onoraţi să fim și de această dată una dintre organizaţiile oficiale ale evenimentului. E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne aju

 

7 Donații

SA FIE PRIMITI!
02 Oct 2015
22 Sep 2015
Succes !
20 Sep 2015
20 Sep 2015
donatie 30 RON
19 Sep 2015
Bafta celor de la "HOPE AND HOMES FOR CHILDREN ROMÂNIA" si Roxanei!
09 Sep 2015
30 Aug 2015
Roxana Popa : Hope and Homes for Children România
Toti copiii merita o familie adevarata!